Kaunis merenranta-asunto

Jo aikoinaan vanhempani olivat aikeissa ostaa asunnon Mar Menorissa. Setäni joka asui Madridissa, suositteli aluetta ja myös itse muutti sinne jäätyään eläkkeelle. Muistan ne upeat merelliset kuvat, jotka tekivät suuren vaikutuksen. Turun saaristo ja veneily ovat aina kuuluneet perheemme vapaa-ajan viettoon, joten meri-ihmisinä Mar Menor kiinnosti ja vanhempani olivat melkein tekemässä kaupat, mutta viime metreillä vanhempiani alkoi mietityttää, pelottaa ja asunto jäi ostamatta. Jälkeen päin päätöstä kaduttiin, varsinkin kun setä pyysi kylään luokseensa.

Mar Menor, mar me nor=pieni meri

Mar Menor on suolaisen veden laguuni Iberian niemimaalla. Se on Espanjan suurin laguuni. Puoliympyrän muotoisen Mar Menorin erottaa Välimerestä hiekkakaistale, joka on 22km pitkä ja 100-1200m leveä, nimeltään La Manga del Mar Menor. Sen edessä on viisi vulkaanista alkuperää olevaa saarta: kolme suurta saarta ja kaksi pienempää.

Ilmasto

Mar Menorissa vallitsee kuivan välimerellinen ilmasto. Vuoden keskilämpötila 17-18 astetta, talvet leutoja ja kesät kuumia. Tammikuussa lämpötila vaihtelee 16-5 ja elokuussa 30-21 asteen välillä, ajoittain kesällä lämpötila saattaa nousta jopa 40 asteeseen.

Merenranta-asunto myynnissä Mar Menorissa

Kaunis asunto, jossa 25 neliön parveke ja näkymä merelle. 125 neliön asunto, jossa mm. Mielen kodinkoneet, italialaiset keittiökalusteet ja huoneistossa marmorilattia. Kaksi isoa autotallipaikkaa, joissa paikat myös pyörille. Tupla-autotalliin pääsee hissillä. Yksi iso makuuhuone kaksi suihkua. Olohuone+ ruokailuhuoneeseen mahdollista rakentaa toinen makuuhuone.

Hinta 279.900€

Tutustumisen arvoinen kohde! Ota yhteyttä, jos asunto kiinnostaa.

www.campoverde47casas.com

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *